Forum www.jasonmraz.fora.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy    Galerie   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Przepisy
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.jasonmraz.fora.pl Strona Główna -> O Jasonie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Madzia :)




Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 125
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Śro 22:23, 17 Mar 2010    Temat postu:

Sunday, August 3, 2008
I baci di cioccolato - A Recipe for Chocomole

Grazie. Thank you to the badillions of people around the world who pester me about this famously delicious recipe. Here I have simplified the portion for your convenience and practicality. Enjoy.

What you'll need in the bowl:
2 Ripe (soft) Avocados
20 yummy dates
Some Coconut Oil, Agave Nectar, Vanilla Extract, and Raw Cacao

What you'll need on the radio:
I prefer Italian, Flamenco, or Reggae. Funiculi, Funicula always puts a bounce over the cutting board. However, Bob Marley goes well with this tropical delicacy.

Halve the two Avocados and mush up all the green goodness. You may throw away the seed but save the skins as those will be used as serving cups later.

Chop chop chop the dates again and again and again. About 8-10 dates per avocado should do the sticky trick. A food processor makes this task super easy, but doing it by hand can be meditative. Careful you don't zone out and add fingernail or blood to the recipe. There's already plenty of calcium in the pudding.

Squirt/Pour/Drizzle in as much Agave Nectar as you'd like. I like to do a few tablespoons to start and then add more at the end if the mousse isn't sweet enough.

Just a drop of Vanilla will do.

Then throw on a Heaping spoonful of Coconut Oil. This is a must as it will really dress up the dessert and surprise the tastebuds with something more exotic that you'd anticipated. (on a side note, you can use cococut oil for cooking everything. it's a super healthy alternative, especially for those who still cook with left over bacon grease.)

Add one spoonful of raw Cacao PER avocado. Too much cacao could make the goo bitter, so be modest.

Now stir it up... little darlin' stir it up. If you have a kitchen mixer, try to harmonize with it. Otherwise mixing with a knife and fork will help you get those dates down to a smoother dimension.

The recipe should fit perfectly back into the Avocado Skins. Whatever's left over you should eat with your fingers right then and there.

Add your favorite garnish and let cool in the fridge. My parents prefer this dessert the day after as all the flavors congeal and the whole thing becomes more like a pudding.

Have fun. Get messy. Be creative. And If i can do this in a hotel room, you can certainly pull it off in your own Cucina.

Ciao. Arrivederci gente bella.

Kto to widział?! Dla zagożałych (rz?) kucharzy. Z mrazowego Freshness 5000 obrazków nie udało się powklejać. Ale chyba da się żyć. A i sory za english, nie wiem jak przetłumaczyć tak żeby czasem komuś nie wyszla... hm, no właśnie. I tym akcentem życzę smacznego Smile. Oczywiście przepis by Jason Mraz (wszelkie uwagi i skargi należy kierować do Jason Mraz)


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
m_ary_jane




Dołączył: 03 Kwi 2010
Posty: 373
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: z przeszłości.

PostWysłany: Sob 12:55, 15 Sty 2011    Temat postu:

Hej! Znacie więcej przepisów kulinarnych Mrazika? Czy można je gdziekolwiek znaleźć? ; )

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.jasonmraz.fora.pl Strona Główna -> O Jasonie Wszystkie czasy w strefie GMT + 4 Godziny
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Theme xand created by spleen & Soft.
Regulamin